Kiezen voor Isolatiestock is kiezen voor zekerheid: 4 klanten die dit beamen

Vaste prijs, snelle levering, grote stock en topkwaliteit. Dat zijn de 4 waardes waar we met Isolatiestock op bouwen. Waardes waarmee we jou zekerheid bieden. Omdat dit meer dan mooie woorden zijn, laten we graag een aantal klanten aan het woord die vertellen over hun samenwerking met Isolatiestock.

Kiezen voor Isolatiestock is kiezen voor zekerheid: 4 klanten die dit beamen

Skyroofs

Skyroofs, gespecialiseerd in dakdichtingen voor industriële gebouwen en kantoorcomplexen, werkt al vanaf het begin in 2020 samen met Isolatiestock. Business Unit Manager Herwig Van Peer vindt het alvast een aanrader.

“Isolatiestock geeft ons steeds een correcte en marktconforme prijs. En daarnaast zijn de leveringen steeds op tijd.” Waar Isolatiestock het verschil in maakt volgens Herwig? “De snelle leveringen en correcte prijszettingen. Daardoor kunnen wij als Skyroofs ook concurrentieel aanbieden aan onze klanten.”

Of Herwig Isolatiestock aanraadt? “Zeker! Bij Isolatiestock doen ze steeds wat ze beloven. Ze hebben een no-nonsense aanpak en transparante manier van handelen.”

Frank Vastmans Betonvloeren

Jef Goossens is projectleider bij Frank Vastmans Betonvloeren, gespecialiseerd in het maken van gepolierde industriële betonvloeren. Ook zij zijn klant sinds 2020.

“Wij vinden het belangrijk dat wij heel flexibel en snel beleverd kunnen worden met verschillende diktes en types van isolatie. Bij Isolatiestock kunnen we steeds rekenen op een vlotte en snelle levering, voor zowel grote als kleine oppervlaktes overal in België.”

“We zijn zeer tevreden van de kwaliteit van isolatieplaten. Ze zijn altijd betrouwbaar en van de beste kwaliteit.”

Warsco

Warsco is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar modulaire units produceert voor diverse toepassingen, zoals kantoren, woonaccommodatie en klaslokalen. Via een Facebook-advertentie kwamen ze in contact met Isolatiestock.

Aankoopverantwoordelijke Bart Klerkx waardeert de flexibiliteit en scherpe prijzen van Isolatiestock. “Ook de tips die we krijgen en de manier waarop zij de markt volgen vinden wij een echt pluspunt. Isolatiestock is een partner die hun afspraken strikt volgt, maar er blijft ruimte voor overleg en flexibiliteit.”

Dethier

Alexander Bosmans, werfleider bij bouwbedrijf en projectontwikkelaar Dethier, prijst onze snelle levering, vaste prijs en kwaliteit van materiaal. “Isolatiestock kwam zich voorstellen bij ons en we waren aangenaam verrast over de klantvriendelijkheid en het enthousiasme. De communicatie verloopt altijd heel vlot en de planning en leveringen zijn zeer correct.”

“Ik raad een samenwerking met Isolatiestock aan iedereen aan. Ze komen hun afspraken na, hebben altijd materiaal op voorraad en kunnen snel de kwaliteit leveren waar Dethier naar op zoek is.”

Klaar voor zekerheid bij jouw isolatieproject?

Wil jij net zoals bovenstaande bedrijven een betrouwbare isolatiepartner die snel kwaliteit levert, transparant communiceert en een grote stock aanbiedt met een vaste prijs? Neem vandaag nog contact met ons op via info@isolatiestock.be of +32 (0)11 55 05 90 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om je te adviseren en verder te helpen met je isolatieproject.